
Valentínske menu

Predjedo
Mušle ( Slávky )
na bielom víne s cesnakom | 300g ( 14 )
Cviklový tatarák
s kozím syrom | 120g ( 7 )
Domáca paštéta
z kačacej pečene a brusnicovou omáčkou | 80g
Bressaola
plnená s ricottou, sušenými paradajkami a rukolou | 120g ( 7 )
Všetky jedlá budeme podávať s banketovým pečivom | 80g ( 1 )
Polievka
Tekvicová krémova polievka
s hľuzovkovým olejom 0,3l
Hlavné jedlo
Kačacie prsia rose
s gaštanovým pyré a omáčkou z portského vína | 170g (7)
Lístový šalát s kozím syrom
s granátovým jablkom, zeleným jablkom, tekvicovými semiačkami a omáčka z ružového korenia | 260g (7)
Čerstvé cestoviny Mare e Monte
s mušľami a krevetami so špargľou a cuketou na paradajkovej omáčke | 280g
( 2, 7, 14 )
Hovädzie líčka
s jemným zeleninovo cícerovým ragú | 180g
Dezert
Makové kocky
z bielej Belgickej čokolády a ovocie | 70g ( 7 )
Heise liebe
vanilková zmrzlina s horúcim lseným ovocím | 120g ( 7 )
Mousse chocolate
jemná čokoládová pena z Belgickej čokolády s malinami | 60g
Pre dokonalý valentínsky zážtok sme s pre vás pripravili výnimočné štvor chodové menu.
Každý hosť s môže zvoliť jedno jedlo z každej kategórie predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert a tak s vytvoriť vlastnú jedinečnú kombináciu chutí.
Ku každému rezervovanému stolu vám venujeme fľašu kvalitného prosecca.


Pre dokonalý valentínsky zážtok sme s pre vás pripravili
výnimočné štvor chodové menu.
Každý hosť s môže zvoliť jedno jedlo z každej kategórie
predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert a tak s vytvoriť
vlastnú jedinečnú kombináciu chutí.
Ku každému rezervovanému stolu vám venujeme fľašu
kvalitného prosecca.